Over Amsterdam Rental Brokers

AmsterdamRentalBrokers is een verhuurmakelaardij gespecialiseerd in tijdelijke verhuur aan Expats. Wij maken gebruik van diverse marketing kanalen en van een uitgebreid verhuurnetwerk. ARB werkt in opdracht van huiseigenaren en ons doel is om uw woning snel te verhuren aan een kwalitatief goede huurder!

Guido Meij

Eigenaar

Als specialist op het gebied van aan- en verhuur van onroerend goed assisteer en adviseer ik particuliere huiseigenaren en beleggers bij de verhuur van hun vastgoed. Ik zie het als een uitdaging om de juiste huurder voor een woning te vinden. Daarnaast verzorg ik de huisvesting voor expats. Ik doe dat vaak in opdracht van internationale organisaties, waaronder een aantal gerenommeerde bedrijven.

Spencer Abel

Eigenaar

Als verhuurmakelaar met jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verhuur van woonruimte, zit bij mij de uitdaging vooral in het vinden van de juiste match tussen eigenaar en een potentiele huurder. Hierbij staat serviceverlening en klanttevredenheid centraal en door net even dat stapje extra te doen voor de klant onderscheid ik mijzelf van de rest.